gifts.jpg

Relatiegeschenken

Aan de bron...

… vinden we de bodem, de druivelaars, de wijnmaker. Elk jaar opnieuw houdt deze laatste rekening met een kimaat dat soms gunstig, soms ongustig uitpakt.

Daarom is het voordelig om te werken met familiale domeinen die verbonden zijn met hun streek.

Deze wijnmakers zijn vertrouwd met de invloed van het klimaat op bodem en druif. Op die manier kunnen ze anticiperen en reageren waar nodig. Liefst zo weinig mogelijk: niets doen is ook iets doen. Immers, de ervaring leert dat de wijnstokken, met hun wortels die diep in de bodem verankerd zijn, zelfregulerend zijn.

Het resultaat leidt tot perfect gerijpte, gezonde druiven.

... en in de chai ...

... haalt de wijnmaker het beste uit de druif.

Gezonde, rijpe druiven met actieve gisten fermenteren spontaan. De beste wijnmakers interveniëren hier ook zo weinig mogelijk. De bedoeling is niet om maximaal aroma’s te extraheren uit de druiven maar wel een zo fijn mogelijke balans tussen materie, aroma’s, alcohol en zuren te bekomen.

Hoe scherper de balans, hoe snediger, boeiender en delicater de wijn. Een wijn die het verhaal vertelt van de bodem, de druif, de wijnmaker en het klimaat.

Tot bij uw klant of medewerker...

…  staat les vins personnalisés  volledig in voor de productie van verpakkingen en desgewenst de bewaking van uw huisstijl

Hierdoor staan wij garant voor hoogkwalitatieve kartonnen verpakkingen of houten kisten. De kisten bieden u iets meer mogelijkheden:  Schuifdeksels? Genagelde kisten? 1, 2, 3 of meer flessen? Glazen bij de fles meegeven?

Uw huisstijl mag niet ontbreken!

Wij houden ervan om u in de bloemetjes te zetten. Daarom bieden wij de mogelijkheid aan om uw logo te drukken op de verpakking en, indien gewenst, een begeleidende brief toe te voegen. Met lekkere wijnen, een hoogwaardige verpakking en uw huisstijl is het plaatje compleet! 

Niet voor niets zijn wij les vins personnalisés!

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96