Domaine Roc des Anges - Carignan 1903

Het terroir van schiste bevodert de verankering van de wortels in de bodem. De Noordelijke oriëntatie van de wijngaard is gunstig voor het behoud van de fraicheur wanneer de zon op haar hoogste staat. Het natuurlijk rendement van deze wijnstokken met een gemiddelde leeftijd van net geen 120 jaar ligt heel laag. Wie hoopt op een bijzonder krachtige wijn komt er echter bedrogen uit. Integendeel, de uitzonderlijke concentratie wordt vertaald in een buitengewone finesse en elegantie. Deze rode wijn is het resultaat van het werk van een edelsmid.

Guide Hachette du Vin de France
3
Revue du vin de France
16,5
Bettane & Dessauve
16

De kleur van deze rode wijn neigt naar een diep violet dat gepaard gaat met een mooie schittering. De neus is zuiver en eerder eenvoudig, op het rood fruit en rozen. De echte magie onthuld zich in de mond. De tannine is uitzonderlijk elegant en de aroma's bijzonder subtiel. De zuren zijn perfect gedoseerd waardoor de afdronk ons door haar frisheid verleid.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96