Carra is de vaandeldrager van het domein. In de eerste plaats honoreert deze wijn de stempel van de wijnmaker en de ligging van de wijngaard. De wijnstokken zijn ongeveer de meest Noordelijke van de appellatie en genieten vanaf midden augustus als eerste van de frisse nachten. Deze klimatologische eigenschap stimuleert de natuurlijke ontwikkeling van de fruitige aroma's. Jean-Benoît speelt handig in op dit gunstig gegeven. Een minimale interventie bij een vinificatie en rijping in inox vaten zijn voordelig voor de ontwikkeling van een soepele, fruitige en fijne wijn. Deze wijn is een mooi voorbeeld van een logica die uitgedragen is van rank tot glas.

Revue du vin de France
91
Guide Hachette du Vin de France
1

Een neus gedragen door bramen, blauwbessen en cassis. Een frisse, rijke en soepele aanzet opent de weg voor een heel fijne tannine. De aroma's liggen in de lijn van het parfum in de neus, maar nog net wat fruitiger. De afdronk is soepel en de tannine onthult het krijt van het terroir. De menthol draagt nog even de afdronk.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96