Bodegas Bhilar - Costa de Santa Mariña

Deze Albariño vindt zijn oorsprong in een perceel van de Val do Salnés, het hart van de Rias Baixas. De druiven vinden een perfecte maturiteit dankzij het nauwgezette werk van David. Nadat ze gekoeld werden, vinifiëren de druiven in vendange entière onder invloed van autochtone gisten. Zonder bescherming vormt zich een gistlaag (flor) aan het oppervlak van de wijn die de wijn mooi droog laat smaken. Veroudering op fijne gisten brengt meer noblesse aan de wijn zonder afbreuk te doen aan de inherente friste van de streek.

Zuiverheid is het woord dat voor de geest komt bij het proeven van deze wijn. Zuiverheid in de schittering van de wijn. Zuiverheid in het levendig en rijke parfum van wit fruit en bloesems. En uiteraard herinneren de zilte geuren ons aan de herkomst van de wijn. Zuiverheid en precisie in de aanzet. Nobele toetsen van evolutie die een kans geeft aan meer kruidige aroma's. Zuiverheid in de mooi, lange, minerale afdronk. Deze wijn geeft voorrang aan extreme finesse meer dan aan spanning. Een heel mooie ervaring.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96