Domaine La Colombette - Born to be Free (Wit)

Het kostte veel tijd en moeite voordat alcoholvrije wijn echt lekker werd. Vincent Pugibet zoekt al meer dan 15 jaar – stapsgewijs – over het onderwerp. Allereerst beheerste hij gedeeltelijk gedealcoholiseerde wijnen. Nu is hij op zijn bestemming aangekomen met deze "Born to be Free"... om vrij te zijn van alcohol. De wijn is volledig gedealcoholiseerd en vervolgens vermengd met druivenmost. Het resultaat is verbluffend. We staan ver van de klassieke wijnen zoals we ze altijd hebben gekend, en eerlijk gezegd, wijn zonder alcohol is niet echt wijn, maar de kwaliteit en de verfijning zijn duidelijk aanwezig.

De wijn is licht geparfumeerd. Tonen van citroen en lichte toast. Frisse aanzet. De aroma's houden het midden tussen een verfijnde thee en een licht frisse wijn. Citroen, citroen, limoenbloesem, eucalyptus, lichte gember en toast op een frisse en verfijnde structuur. De afdronk lijkt kort, maar vrij snel worden we overspoeld door heerlijk frisse aroma's.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96