Domaine Servin - Montée de Tonnerre

De cru Montée de Tonnerre is waarschijnlijk de meest volledige Chablis Premier Cru. Een smalle ravijn scheidt de wijngaard van "Blanchots", het meest verfijnde "climat" van Chablis Grand Cru. De witte mergel die her en der fossieltjes bevat, bevordert de ontwikkeling van intense fruitige en bloemige aroma's in de chardonnay. Tijdens de veroudering toont deze witte wijn echte complexiteit. Al deze kwaliteiten laten ons toe om deze wijn te beschouwen als de beste en meest consistente van de Chablis 1er Cru.

Lichtgele kleur met een groene schittering. De neus is verfijnd en herinnert ons het parfum van rijp, wit fruit en verse ananas. Perfect evenwicht tussen neus en smaak. De mineraliteit maakt de wijn hartig. De afdronk op de aroma's van ananas geeft een rijke indruk aan de wijn en stimuleert de smaakpapillen. Een wijn die evenwicht en plezier perfect combineert.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96