Domaine de l'Arjolle - Echappée Gourmande Syrah

De druiven van deze wijn rijpen op een bodem van silicium, klei en schiste. De middelhoog gelegen terrassen bestaan voornamelijk uit klei en de lager gelegen terrassen uit zand. De Zuidwestelijke oriëntatie van de wijngaard is bijzonder gunstig. De Noordenwind gecombineerd met een Mediterraans klimaat zijn aan de basis van gezonde druiven die zich heel gemakkelijk laten bewerken. De wijnmakers van het Domaine de l'Arjolle werken zonder hout voor deze wijn en geven zo de voorkeur aan de knapperige en sappige kant van de syrah.

De kleur van deze syrah is diepdonker, bijna purper. Een neus van rood fruit en aalbessen. Laat de wijn ademen, dan openbaart laat hij aroma's van bramen vrijkomen. Ronde en zijdeachtige aanzet. De tannines zijn al gesmolten en mooi in balans met de zuurgraad. Aanzienlijke afdronk met tonen van zwart fruit en pruimen.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96