Bodegas Bhilar - Lagrimas de Bhilar - Rosado

De ligging van de wijngaard is wellicht de grootste troef van deze wijn. Hij ligt op 700 meter hoogte. De druiven beschikken over alle tijd om perfect te rijpen en tegelijkertijd de fruitige aroma's volop te laten ontwikkelen. David Sampedro heeft heel veel liefde gestoken in deze instapwijnen. Manuele oogst en een persing met aanwezigheid van het rijpe hout verleent een frisse en nobele vegetale toets aan de wijn.

Schitterende zalmkleur. De neus is intens en fris. We zijn aangenaam verrast door het nobel vegetaal boeket (munt, cederhout) en het zoethout. Volop rood fruit: bosaardbeien, framboos, noorderkers, rode bessen. Strakke, frisse en zuivere aanzet. De wijn is licht en toont toch een mooie structuur en enige complexiteit. Droog, energetisch en een mooi vegetaal zuur (eucalyptus en munt). Een uitzonderlijk mooie prijs/kwaliteit verhouding.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96