Domaine de l'Epicourchois - Romo'Solo

Ja, uiteraard worden hier autochtone gisten gebruikt om het profiel van de wijngaard mee te geven aan de wijn. En er is niets nieuws aan de rijping op fijne gisten waardoor de fijnheid en de aromatische complexiteit worden versterkt. Deze wijn onderscheidt zich van alle andere omdat Luc Percher besloten heeft om een vat "te vergeten" gedurende 7 jaar. 7 jaar zonder behandeling, zonder ouillages (bijvullen). En dan bevordert de "voile" de "fleur" een stukje magie zoals in Xérès. Deze wijn is indrukwekkend door zijn droge, snedige, ziltige toetsen van nootjes. Deze wijn heeft zijn tijd genomen. Aan u om uw tijd te nemen tijdens de degustatie!

Loepzuiver amberen kleur met heel veel diepgang. Intens parfum van verse citrusvruchten, geel fruit, honing en nootjes. Krachtige aanzet met ziltige smaken. De wijn onthult secundaire en nobele tertiaire aroma's van droog fruit en noten. Lange, verfrissende afdronk. Prachtig bij riviervissen en schelpdieren of om zo te genieten met een harde kaas.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96