A. A. Badenhorst - Sécateurs Chenin Blanc

Om magie te bekomen, heb je een tovenaar nodig. In dit geval zelfs twee. De eerste tovenaar is Adi die de duur van de oogst vrijwillig verlegt. Het sap van de vers geoogste chenin blanc wordt toegevoegd aan de vergistingskuip. Om fraîcheur te behouden, perst Adi de druiven met hout en pit. Hierdoor wint de wijn de rijpe vegetale aroma's van het hout. De tweede tovenaar is de tijd. De wijn ontwikkelt een unieke aromatische uitdrukking dankzij de rijping op fijne droesem in betonnen en inox kuipen.

Wine Spectator
87
Tim Atkin
89

Deze strokleurige Chenin Blanc uit Swartland opent met een parfum van karamel en peer. Deze wijn heeft een volle, ronde en rijke smaak. De aroma's vormen een unieke combinatie van toffee, limoen en groene appel. Daarachter vinden we tonen van vanille, eikenhout en een vleugje witte peper. De aroma's worden mooi verlengd in de afdronk.

"les vins personnalisés" is de specialist van de invoer en de verdeling van wijnen van familiale domeinen. Al wie verliefd is op druif en bodem komt hier aan zijn trekken.
Algemene voorwaarden Privacy Wijn kopen
E: admin (at) levipe.be
T: +32 473 98 05 96